Nätverksfrukost

Vill du äta frukost med branschkollegor inom Välfärd och Hälsa?

Välkommen att delta i nätverket. Vi ses på Hotel Plaza klockan 07.30-09.00,
en gång per månad. Nytt för i år är att vi bjuder på hotellfrukost!

Syftet med nätverksfrukosten är att engagerade företagare, representanter från vård, omsorg och företagsfrämjande aktörer ska erbjudas en möjlighet att träffas och lära känna varandra för att tillsammans kunna bidra till en utveckling inom vård och omsorg.

Program
Kristin Hellman och Magnus Engevik från Uppsala BIO presenterar Industrial Partnership – ett stöd i kontakter med storbolag, och Testa Center - Sveriges nya testbädd för produktion av biologiska produkter.

Industrial Partnership – ett stöd i kontakter med storbolag
Inom Life Sciences är det i många fall nödvändigt för projekt i tidigt skede att ha dialog med stora företag som en del av affärsutvecklingsprocessen. Målsättningen med dessa kontakter är till exempel industriell feedback kring affärsidéer, potentiellt samarbete och finansiering, eller tillgång till storbolagets resurser och kompetens.

Testa Center - Sveriges nya testbädd för produktion av biologiska produkter
Har du teknologi som skulle kunna förbättra framtidens bio-läkemedelsproduktion, eller är du intresserad av produktion av biologiska produkter? Då är du varmt välkommen på ett informationsseminarium om det nya Bioprocess Innovation Center som just nu byggs upp på GE:s site i Uppsala. Centret planeras att öppna efter sommaren 2018 och just nu rekryteras projekt som är intresserade av att nyttja centret.

Varmt välkommen!


Läs om dina personuppgifter vid anmälan till ett av våra event!
  1. Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park begär samtycke till att få lagra de uppgifter du lämnar vid registreringen. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna administrera denna aktivitet, informera om våra tjänster och kommande aktiviteter, samt för statistisk uppföljning och rapportering till våra finansiärer.

    Vi vill också upplysa om att fotografering och filmning kan ske i samband med evenemanget. Bilder och film kan komma att publiceras på vår webbplats samt i sociala medier.

    Vi värnar om din personliga integritet och prioriterar alltid skyddet av all information du anförtror oss. Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park följer naturligtvis de lagar och regler som finns.
  2. För att förhindra missbruk så måste du klicka på huset
    cloudviewgearmagnifyhomebook
* Det här fältet är obligatoriskt
Frukost_6
Kategori
PlatsHotel Plaza, Kopparbergsvägen 10
OrtVästerås
När2018-09-04 07:30 - 09:00