Nätverksfrukost

Vill du äta frukost med branschkollegor inom Välfärd och Hälsa?

Välkommen att delta i nätverket. Vi ses på Hotel Plaza klockan 07.30-09.00,
en gång per månad. Nytt för i år är att vi bjuder på hotellfrukost!

Syftet med nätverksfrukosten är att engagerade företagare, representanter från vård, omsorg och företagsfrämjande aktörer ska erbjudas en möjlighet att träffas och lära känna varandra för att tillsammans kunna bidra till en utveckling inom vård och omsorg.

PROGRAM
Stiftelsen Inventum
Marie Liljeberg, koordinator Stiftelsen Inventum, kommer att berätta om Inventum, Region Västmanlands stiftelse för forskning och innovationer. Inventum har som uppgift att främja och stödja forskning och innovationer inom regionens ansvarsområden.

Alfred Nobel Science Park
Ingela Ernestam från Alfred Nobel Science Park berättar om Ängens forsknings- och innovationslägenhet och bjuder samtidigt in till ett virtuellt frukostmöte, där du får träffa Alfred Nobel Science Park, företag, forskare och representanter från Örebro kommun. Tillsammans utvecklar de teknologi för självständigt liv och framtidens lösningar för äldre och funktionsnedsatta.


Läs om dina personuppgifter vid anmälan till ett av våra event!
  1. För att förhindra missbruk så måste du klicka på kompassen
    tvworldcompasskeyviewdesign
  2. Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park begär samtycke till att få lagra de uppgifter du lämnar vid registreringen. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna administrera denna aktivitet, informera om våra tjänster och kommande aktiviteter, samt för statistisk uppföljning och rapportering till våra finansiärer.

    Vi vill också upplysa om att fotografering och filmning kan ske i samband med evenemanget. Bilder och film kan komma att publiceras på vår webbplats samt i sociala medier.

    Vi värnar om din personliga integritet och prioriterar alltid skyddet av all information du anförtror oss. Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park följer naturligtvis de lagar och regler som finns.
* Det här fältet är obligatoriskt
Frukost_5
Kategori
PlatsHotel Plaza, Kopparbergsvägen 10
OrtVästerås
När2018-10-02 07:30 - 09:00