Nätverksfrukost

Vill du äta frukost med branschkollegor inom Välfärd och Hälsa?

Välkommen att delta i nätverket. Vi ses på Hotel Plaza klockan 07.30-09.00,
en gång per månad. Nytt för i år är att vi bjuder på hotellfrukost!

Syftet med nätverksfrukosten är att engagerade företagare, representanter från vård, omsorg och företagsfrämjande aktörer ska erbjudas en möjlighet att träffas och lära känna varandra för att tillsammans kunna bidra till en utveckling inom vård och omsorg.


PROGRAM

Stiftelsen Inventum
– En stiftelse för forskning och innovation

Stiftelsen har som uppgift att främja och stödja forskning och innovationer inom regionens ansvarsområden. Nya rön, innovationer och upptäckter har stor betydelse för att öka hälsa, livskvalitet och välmående. Det kan också leda fram till kommersiella verksamheter som skapar arbete och utveckling. Alla anställda inom Region Västmanland kan ansöka om pengar för att utveckla sin idé.

Vid dagens nätverksfrukost kommer Stiftelsens ordförande Caroline Drabe att dela ut de två första stipendierna.


Scandinavian Real Heart AB
Azad Najar, överläkaren, innovatören och grundaren av Scandinavian Real Heart AB kommer att berätta om företaget som utvecklar ett mekaniskt hjärta som skall rädda livet på många hjärtsjuka patienter. Produkten ligger nu väldigt långt framme och tester är igång på djur. Nu förbereds anpassningar av hjärtpumpen till människor.

Azad kommer även berätta om CE-märkning av medicintekniska produkter då hans andra bolag Laprotech AB innehar standarden SS-EN ISO 13485 som innebär att företaget själv kan CE-märka apparatur i klass 1, 2A och i vissa fall 2B utan granskning från extern part.


Futureyes AB
Micael Larsson från Futureyes berättar om Affärsplanering med hjälp av målstyrning och den molnbaserade tjänst som företaget utvecklat. Futureeyes hjälper företag och organisationer att utvecklas genom målstyrning, för att skapa effektivitet, framgång, delaktighet och arbetsglädje
Så hanterar vi dina personuppgifter

Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park behöver dina uppgifter för att kunna administrera denna aktivitet, informera om våra tjänster och kommande aktiviteter, samt för statistisk uppföljning och rapportering till våra finansiärer.

Vi värnar om din personliga integritet och prioriterar alltid skyddet av all information du anförtror oss. Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park följer naturligtvis de lagar och regler som finns.

Fotografering och filmning kan komma att ske i samband med evenemanget. Bilder och film kan komma att publiceras på vår webbplats samt i sociala medier.

Läs mer om dina personuppgifter vid anmälan till ett av våra event!
  1. För att förhindra missbruk så måste du klicka på molnet
    favoriteflagcloudeditviewfolder
* Det här fältet är obligatoriskt
Frukost_2
Kategori
PlatsHotel Plaza, Kopparbergsvägen 10
OrtVästerås
När2018-12-04 07:30 - 09:00