Hur bygger man ett varumärke?

Västerås Science Park och styrkeområdena automation, energi, järnväg och välfärd och hälsa bjuder in till en föreläsning om hur du bygger ditt varumärke. Föreläsningen riktar sig till dig som är verksam inom något av styrkeområdena.

En väl genomtänkt varumärkesstrategi är många gånger fundamentet i ett företags tillväxtresa. På vår föreläsning berättar företaget Navii hur du bygger och hanterar ditt varumärke, och ger en djupare förståelse för varumärkesprocessen.

Förmiddagen avslutas med en workshop.

OBS! Endast 20 platser!

DET FINNS NÅGRA PLATSER KVAR - VÄLKOMMEN MED DIN ANMÄLAN!

För mer information kontakta Miikael Lindfors.


Välkommen!
  1. Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park begär samtycke till att få lagra de uppgifter du lämnar vid registreringen. Vi behöver dessa uppgifter för att kunna administrera denna aktivitet, informera om våra tjänster och kommande aktiviteter, samt för statistisk uppföljning och rapportering till våra finansiärer.

    Vi vill också upplysa om att fotografering och filmning kan ske i samband med evenemanget. Bilder och film kan komma att publiceras på vår webbplats samt i sociala medier.

    Vi värnar om din personliga integritet och prioriterar alltid skyddet av all information du anförtror oss. Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park följer naturligtvis de lagar och regler som finns.
  2. För att förhindra missbruk så måste du klicka på nyckeln
    keymagnifyhomeprintviewruler
* Det här fältet är obligatoriskt
180912_Hur_bygger_man_ett_varumarke_2
Kategori
Platsexpectrum, Maker HUB, Kopparbergsvägen 10
OrtVästerås
När2018-09-12 09:00 - 12:00