Nätverksfrukost

Vill du äta frukost med branschkollegor inom Välfärd och Hälsa?

Välkommen att delta i nätverket. Vi ses på Hotel Plaza klockan 07:30-09:00,
en gång per månad. Nytt för i år är att vi bjuder på hotellfrukost!

Syftet med nätverksfrukosten är att engagerade företagare, representanter från vård, omsorg och företagsfrämjande aktörer ska erbjudas en möjlighet att träffas och lära känna varandra för att tillsammans kunna bidra till en utveckling inom vård och omsorg.


PROGRAM

RISE SICS Västerås
På RISE SICS i Västerås arbetar forskare och experter inom digitalisering och innovation. Man hjälper alla typer av organisationer; kommuner, skolor, myndigheter, industribolag och konsumentnära bolag att bli mer förändringsbenägna. RISE SICS Västerås hjälper också samarbetspartners både strategiskt och operativt med lösningar för digitalisering som leder till stora konkurrensfördelar.

Cecilia Hyrén har ägnat hela sitt yrkesliv åt innovation, då hon forskat inom läkemedelsbranschen, startat företag, varit innovationsrådgivare, för att i dag fokusera på de faktorer som skapar förutsättningar för en innovativ organisation. När hon i dag leder innovationsarbeten i företag och organisationer utgår hon i från de faktorer som ligger till grund för ett innovativt klimat.

Gearwheel
John-Edvard Stenstrand kommar att tala om tålamod, uthållighet och osjälviskhet - erfarenheter av hur det är att ta en medicinteknisk produkt till marknaden, förändra upphandlingskriterier och idag ha påbörjat både nationell- och internationell försäljning.

Gearwheel, är ett växlingsbart rullstolshjul som går att montera på marknadens rullstolar.


Varmt välkommen!


Så hanterar vi dina personuppgifter

Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park behöver dina uppgifter för att kunna administrera denna aktivitet, informera om våra tjänster och kommande aktiviteter, samt för statistisk uppföljning och rapportering till våra finansiärer.

Vi värnar om din personliga integritet och prioriterar alltid skyddet av all information du anförtror oss. Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park följer naturligtvis de lagar och regler som finns.

Fotografering och filmning kan komma att ske i samband med evenemanget. Bilder och film kan komma att publiceras på vår webbplats samt i sociala medier.

Läs mer om dina personuppgifter vid anmälan till ett av våra event!ANMÄLAN
  1. För att förhindra missbruk så måste du klicka på ögat
    printworldphonefolderviewtv
* Det här fältet är obligatoriskt
shanice-garcia-39655-unsplash_2
Kategori
PlatsHotell Plaza
OrtKopparbergsvägen 10, Västerås
När 5 mars 07:30 - 09:00