Nätverksfrukost

Vill du äta frukost med branschkollegor inom Välfärd och Hälsa?

Välkommen att delta i nätverket. Vi ses på Hotel Plaza klockan 07:30-09:00,
en gång per månad. Nytt för i år är att vi bjuder på hotellfrukost!

Syftet med nätverksfrukosten är att engagerade företagare, representanter från vård, omsorg och företagsfrämjande aktörer ska erbjudas en möjlighet att träffas och lära känna varandra för att tillsammans kunna bidra till en utveckling inom vård och omsorg.

PROGRAM

Stille AB - Stefan Brolin
Stille utvecklar och tillverkar unika produkter till världens ledande kirurger som syftar till att möjliggöra säkrare och effektivare procedurer, samt lösningar som syftar till att minska patienters och vårdgivares exponering av farlig röntgenstrålning.

Stefan kommer att berätta om företagets tillväxtresa med bl.a. en omsättningsökning på drygt 40 MSEK från 2014 och fram tills idag samt vilka utmaningar som man stött på och vilka utmaningar man ser framför sig.

Operationskollen AB - Jesper Hessius
Med Operationskollen blir patienter och deras anhöriga mer insatta och delaktiga i sin vård.
De ges bättre möjlighet att ta ett aktivt ansvar inför sin operation och i sin rehabilitering.
Helt enkelt - Ett recept på bättre vårdresultat!

Jesper kommer att berätta om deras spännande resa som start-up, nomineringen till årets innovatör på Guldstänk 2019, ständiga utmaningar och mycket mer.

Välkommen!


Så hanterar vi dina personuppgifter

Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park behöver dina uppgifter för att kunna administrera denna aktivitet, informera om våra tjänster och kommande aktiviteter, samt för statistisk uppföljning och rapportering till våra finansiärer.

Vi värnar om din personliga integritet och prioriterar alltid skyddet av all information du anförtror oss. Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park följer naturligtvis de lagar och regler som finns.

Fotografering och filmning kan komma att ske i samband med evenemanget. Bilder och film kan komma att publiceras på vår webbplats samt i sociala medier.

Läs mer om dina personuppgifter vid anmälan till ett av våra event!ANMÄLAN
  1. För att förhindra missbruk så måste du klicka på linjalen
    magnifyrulerprintgeareditfavorite
* Det här fältet är obligatoriskt
shanice-garcia-39655-unsplash_2
Kategori
PlatsHotell Plaza
OrtKopparbergsvägen 10, Västerås
När 2 april 07:30 - 09:00