Nätverksfrukost

Vill du äta frukost med branschkollegor inom Välfärd och Hälsa?

Välkommen att delta i nätverket. Vi ses på Hotel Plaza klockan 07:30-09:00,
en gång per månad. Nytt för i år är att vi bjuder på hotellfrukost!

Syftet med nätverksfrukosten är att engagerade företagare, representanter från vård, omsorg och företagsfrämjande aktörer ska erbjudas en möjlighet att träffas och lära känna varandra för att tillsammans kunna bidra till en utveckling inom vård och omsorg.


PROGRAM

TakeNote Systems AB
Lars Lindblom

TakeNote startade 2006 och var först med att erbjuda en modern sjukanmälantjänst bemannad av lokala företagshälsovårders sjuksköterskor. Sedan starten har en strukturomvandling skett i företagshälsovårdsbranschen och förutsättningarna förändrats kraftigt.

Lars kommer att berätta om hur TakeNote utvecklats från att enbart erbjuda en sjukanmälantjänst till att hjälpa organisationer att aktivt arbeta för en sänkt sjukfrånvaro och att hantera känsliga uppgifter på ett GDPR-säkert sätt.


Nolbi AB
Shemal Celiker och Per-David Weitz

Inför öppnande av en vårdcentral 2015, gjorde Shemal Celiker en marknadsanalys och fann att i vårt mångfalds Sverige finns en stor språkbarriär. Det innebär ett stort hinder för både integration och professionella relationer, inte minst inom vård och hälsa.

Bristen på utbildade tolkar, inte garanterad sekretess och undermålig översättningskvalitet är ett stort problem där Nolbi kan vara en lösning. Nolbi grundades med dessa problem i åtanke och utarbetade en digital helhetslösning för tolktjänster. Nolbi har en applikation till telefon samt för iPad/Tablet för "face-to-face" möten som ger talad översättning samt textdokumentation. Som prototyp har Nolbi idag även en lösning att via telefoni/telefonväxel få en översättning i realtid på distans. Det är en spännande möjlighet som verkligen river språkbarriären!

Per Weitz och Shemal Celiker kommer att berätta om Nolbi och hur tjänsten kan användas inom Hälsa och Välfärd.


Så hanterar vi dina personuppgifter

Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park behöver dina uppgifter för att kunna administrera denna aktivitet, informera om våra tjänster och kommande aktiviteter, samt för statistisk uppföljning och rapportering till våra finansiärer.

Vi värnar om din personliga integritet och prioriterar alltid skyddet av all information du anförtror oss. Välfärd & Hälsa/Västerås Science Park följer naturligtvis de lagar och regler som finns.

Fotografering och filmning kan komma att ske i samband med evenemanget. Bilder och film kan komma att publiceras på vår webbplats samt i sociala medier.

Läs mer om dina personuppgifter vid anmälan till ett av våra event!ANMÄLAN
  1. För att förhindra missbruk så måste du klicka på flaggan
    bookflagshopcloudrulergear
* Det här fältet är obligatoriskt
shanice-garcia-39655-unsplash_2
Kategori
PlatsHotell Plaza
OrtKopparbergsvägen 10, Västerås
När 7 maj 07:30 - 09:00