calendar

Kalender

Health Tech Pitch Day 2019

Vill du vara med och påverka och lyfta Sveriges framtida företag inom health-tech?

Innovation blir allt mer avgörande för att kunna driva vården framåt och idag ser vi hur digitaliserade och tekniska lösningar tar allt större plats på vårdarenan. Vi är stolta att kunna erbjuda ett unikt samarbete med några av Sveriges starkaste mediekanaler inom digital teknik och digital hälsa. Dagens Medicin, DI Digital och Digital hälsa, bjuder gemensamt in till en mötesplats som är ensam i sitt slag att kunna erbjuda en sådan bredd i kommunikation och kontaktyta. Här kommer de mest innovativa healthtech-bolagen, makthavarna och investerarna att mötas.

Health Tech Pitch Day är ett unikt samarbete mellan Di Digital, Dagens Medicin och Digital Hälsa där de mest innovativa healthtech-bolagen, makthavarna och investerarna möts för att sätta ljus på nya digitala lösningar inom vården.

Eventet består av två delar. Dels av en pitchtävling där landets just nu hetaste healthtech-bolag presenterar sina företag för en namnkunnig jury. Under den andra delen av eventet fylls scenen med inspirerande gäster som delar med sig av sina erfarenhet i intervjuer och paneldebatter, nätverkande och speed-dejting.
Mer information Mer information
190701-03_Health_Tech_Pitch_Day2
Kategori
PlatsEpicenter
OrtMäster Samuelsgatan 36, Stockholm
När26 september 16:00 - 20:45