Grattis till alla Guldstänk nominerade!

Guldstänk är Västerås Näringslivsgala med syfte att hylla och uppmärksamma det företagsamma Västerås. Bakom initiativet ligger en vilja att inspirera och motivera såväl enskilda företagare och större organisationer att fortsätta bidra till Västerås utveckling och tillväxt genom att lyfta dessa och ingjuta stolthet och engagemang.
Stort grattis till nominerade företag!
Operationskollen - Nominerad till Årets Innovatör 2018
(Medlemsföretag Välfärd & Hälsa)
Genom att sätta individen i fokus och skapa trygghet för patienten och dess närstående har man genom ny teknik skapat användarvänlighet och helhetsbild genom hela flödet samt ett personligt bemötande. Företagets lösning effektiviserar och frigör användandet av spetskompetens vilket ger stora kostnadsbesparingar för samhället.
Prevas AB - Nominerad till Årets Exportföretag 2018.
(Samarbetspartner Välfärd & Hälsa)
Företaget startades i Västerås 1985 och har sedan dess byggt upp en stark och framgångsrik verksamhet i Sverige och Norden med leveranser över hela världen. Tillsammans med sina kunder tar de tillvara på teknikens och digitaliseringens möjligheter och omsätter kunders behov och idéer till ökad hållbarhet och konkurrenskraft. Prevas AB unika lösningar och kompetenser har fått stor internationell uppmärksamhet.

Dags att rösta

I Folkets röst får alla som vill rösta – men bara en gång per kategori. De sammanlagda rösterna inom varje kategori motsvarar sedan en juryplats när juryn sammanträder för att utse vinnarna. Röstningen pågår till och med 24 februari.
190211_Guldstank_Prevas2
190211_Guldstank
190211_Guldstank_Operationskollen2