Digital Mechanics Sweden AB


profile
Fredrik Finnberg
mail
phone
021 475 53 11
Tallmätargatan 1 C
721 34 Västerås
1f8d3d5bfdfdd2200384172f2b234926

Digital Mechanics

Digital Mechanics i Västerås är en global leverantör av friformstjänster för framtagning av prototyper och mindre serietillverkning med senaste friformsteknik.
   
Framgången bygger på en unik affärsmodell för att effektivt ta fram detaljer i plast och metall direkt utifrån en 3D CAD modell.
Affärsmodellen ger enkelhet, snabbhet och fasta priser på över trettio olika mjuka och hårda plast material från friformsteknikerna FDM, Polyjet och Z-corporation.
Övriga friformstjänster som snabba gjutgods, metallfriformade detaljer, PUR detaljer med silikonverktyg, snabba verktyg för formsprutade detaljer, gör oss till en leverantör med bredd inom framtidens produktutveckling.
Målsättningen är att vi skall bli ledande inom friformsteknik och vara den självklara leverantören för företag som vill ha den senaste tekniken till högsta möjliga kvalitet.
För medlemmar i nätverket erbjuder vi 2h fri teknisk konsultation samt 5-10% rabatt på tillverkning av 3D printade prototyper. Vid kommunikation med oss, hänvisa till medlemskapet.
  • Image
Kategorier
  • Prototyp - Tillverkning
  • Design - Funktion