Prevas AB


profile
Helena Lundin
mail
phone
021-360 19 36
Legeringsgatan 18
721 03 Västerås
Prevas

Prevas AB

Prevas är ett tekniskt IT-företag som erbjuder lösningar och konsulttjänster till kunder som utvecklar och säljer smarta produkter med IT-innehåll eller kunder som strävar efter att effektivisera och automatisera sin verksamhet.
Vi är mer än 600 medarbetare som brinner för att finna effektiva lösningar för våra kunder. Kan vi bidra med att öka deras konkurrenskraft har vi nått vårt mål – att skapa hållbar tillväxt.
Prevas fokus inom Life Science inkluderar bioteknik, analysinstrument & medicinteknisk utrustning och läkemedelsbranschen. Att följa regler och myndighetskrav, snabbt få ut sin produkt på marknaden och utveckla innovativa lösningar är fokusområden inom Life Science-industrin.
Prevas har sedan 1985 gedigen erfarenhet av utveckling inom Life Science och har de kvalitetssystem, processer och utvecklingsmodeller som krävs för att utarbeta kompletta produkter för en global marknad. På vår hemsida kan du även läsa om flera intressanta kunduppdrag där vi har varit en viktig samarbetspartner till våra kunder.
Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa dig med.
Vi erbjuder medlemmar i Nätverket en timmes kostnadsfri rådgivning!
  • Image
Kategorier
  • Prototyp - Tillverkning